PORTFOLIO

Corporate Website

Pervorm was toe aan een nieuwe website. Eentje die ze eenvoudig zelf kunnen onderhouden en projecten aan toevoegen.

In samenwerking met Bernard Klaassen van Ygenzinnig hebben we de website aangepakt en binnen 6 weken een eerste livegang gerealiseerd. Bernard heeft de teksten voor zijn rekening genomen en ik het ontwerp en de inrichting. Sebastiaan heeft het technische gedeelte gerealiseerd.

Ervaren vormgever
Door onze ervaring hebben we na de eerste livegang snel meerdere pagina’s gebouwt en ingericht. De volledige site was klaar en opgeleverd begin Februari 2019.

Details Cliënt

Cliënt: PERVORM

Categorie: Design & Inrichten

Datum: December 2018

Nieuwe Website Pervorm
Nieuwe website Pervorm Home
Website Design Pervorm Teampagina
Website ontwerp Landingpage Pervorm
Door een strakke planning in goed overleg met Pervorm hebben we alle deadlines gehaald. Hiervoor hebben we een online planningsbord gebruikt waarbij iedere genodigde precies kan zien wat er, door wie, wanneer gedaan moet worden. Dit geeft korte lijnen en veel flexibiliteit.

Unieke layout

De website is gebouwd in WordPress, en volledig naar eigen ontwerp/layout ingericht. Alleen noodzakelijke plugins zijn gebruikt, om vervuiling (en vertraging) tegen te gaan.

Voordelen

Het is een supersnelle website met veel “Call to Action” functies op de verschillende pagina’s. Binnen 2 klikken ben je bij het artikel of bericht wat je wilt lezen. Al met al een fijne, goedlopende website.

Website ontwerp Landingpage Pervorm

Op zoek naar een supercreatieve webdesigner en bouwer?

Neem vandaag nog contact op met ALLARD WERKT