PORTFOLIO

Unieke Webshop

Boekenplankenopmaat groeit! De huidige webshop voldoet niet meer aan de wensen van de klant en opdrachtgever. Tijd voor een nieuw doordacht ontwerp vol nieuwe functionaliteit.

Boekenplankenopmaat biedt veel opties bij het bestellen van een wandplank of bureaublad op maat. Dit maakt de webshop complexer dan een eenvoudige product webshop. Na een grondig onderzoek hebben we een unieke tool gevonden en aangepast om een volledig custom product te bestellen binnen een WordPress omgeving.

Detail cliënt

Cliënt: Boekenplankenopmaat

Categorie: Website design

Datum: April 2019

Ervaren wordpress Website designer en bouwer
Naast het bestelsysteem is de site fris van uitstraling en moet je binnen 5 klikken een unieke, op maat gemaakte boekenplank kunnen bestellen. Al met al een webshop waar veel bij is komen kijken.

Momenteel zijn we druk met het bouwen van de nieuwe site.

Eigenschappen

Na het selecteren van het soort plank dat je wilt (boekenplank, bureaublad etc) bepaal je dmv opties de afwerking (kleur, doorvoergaten, poten etc) en geeft je de exacte breedte- en dieptemaat door. Je ziet meteen het totaalbedrag van je bestelling en rekent af via Ideal, Mister Cash of Vooruitbetaling.

Hoge ROI

Overzichtelijke webshop met veel nieuwe, unieke bestelopties. Binnen 5 klikken je op maat gemaakte wandplank bestellen. Mooier kunnen we het niet maken. Een betere ROI is nauwelijks denkbaar.
Website ontwerp Showroom
Website ontwerp Boekenplankenopmaat Grijs
Website ontwerp Boekenplankenopmaat Paars
Website ontwerp Boekenplankenopmaat Blauw

Op zoek naar een unieke webshop bouwer?

Neem vandaag nog contact op met ALLARD WERKT