PORTFOLIO

EHBO-post strand Zandvoort

Ieder zomerseizoen bemand ANW Nederland de EHBO-post op het strand van Zandvoort. Het oude politiebureau aan het Badhuisplein wordt dan omgebouwd tot eerste hulp. En daarvoor heb je spandoeken, flyers en belettering nodig.

Je wilt op het strand goed zichtbaar zijn voor de vele badgasten. Daarvoor hebben we twee extra grote mastvlaggen ontworpen met meertalige teksten die midden op het strand staan.

Het oude politiebureau heeft op de hoekramen een paar grote opvallende stickers gekregen, waardoor zoeken naar de Eerste Hulp niet nodig is. De stickers en vlaggen schreeuwen je tegemoet. Meer info over de EHBO in Zandvoort vindt je hier.

Details Cliënt

Cliënt: ANW Nederland

Categorie: Design en Productie

Datum: April 2019

Mastvlag nodig
Mastvlag opmaken en produceren voor aan het strand
Eerste Hulp Zandvoort Flyer
EHBO Zandvoort Flyer
Eerste Hulp Zandvoort Flyer
EHBO Zandvoort Flyer
Door de grote verscheidenheid aan badgasten zijn er flyers ontworpen in meerdere talen. deze flyers liggen bij alle strandtenten in Zandvoort. Door de tips op de flyers kunnen een hoop ongelukken op voorhand voorkomen worden.

ALLARD WERKT heeft de vormgeving en productie van alle promotiemiddelen verzorgt. Ook de belettering op locatie.

Unieke producten

De mastvlaggen zijn duurzaam genoeg voor een lang seizoen buiten. De belettering is voor jaren bedoeld. Deze zijn gesneden uit een hoge kwaliteit folie en bestand tegen zonnige dagen.

100% afbreekbaar

De flyers zijn van extra stevige kwaliteit, speciaal voor gebruik op het strand. En natuurlijk gemaakt van 100% verantwoord papier en volledig biologisch afbreekbaar.

Zoek je een allround ontwerper?

Neem vandaag nog contact op met ALLARD WERKT