PORTFOLIO

Fotografie Achterwand Eclipse

StyleShoots is marktleider in het bouwen en leveren van machines voor productfotografie voor webshops. Ook de unieke software, die met een iPad wordt bediend is zelf geschreven. Voor de laatst ontwikkelde machine Eclipse zijn wij ingeschakeld voor de unieke fotografie achterwanden.

De Eclipse is een fotografie- en videomachine speciaal voor kleine objecten, zoals schoenen. In de machine is een doorlopende, vervangbare achterwand en draaiplateau geplaatst. De wanden worden in verschillende kleuren of geheel blanco geleverd.

Fotografie achterwand
Wij hebben een superieur materiaal uitgezocht wat nagenoeg geen reflectie geeft, waardoor de foto’s en video’s super realistisch zijn. Zie de onderstaande promo video voor een goede beleving.

Details Cliënt

Cliënt: StyleShoots

Categorie: Productie

Datum: Juni 2017-nu

Styleshoots Eclipse Achterwand blanco
Achterwand geprint Roze Styleshoots Eclipse
Styleshoots Eclipse Backdrop printed black

Unieke eigenschap

De kunststof fotografie achterwand en magnetische cirkel worden lasergestuurd uitgesneden, om een perfecte pasvorm te garanderen. Dit geeft de gebruiker een strakke, goed passende achterwand en cirkel waar geen oneffenheden in zitten, en een strak foto- of videobeeld garandeert.

Voordelen

De achterwand en cirkel is in een eindeloze reeks van kleuren en patronen te leveren. Geheel naar de wensen van de klanten. Een achterwand en cirkel wisselen is 5 minuten werk, waardoor je snel van een witte naar een gekleurde achterwand kan switchen.

Op zoek naar een materiaal en print specialist?

Neem vandaag nog contact op met ALLARD WERKT