PORTFOLIO

Brochure ontwerpen en printen

Voor Zaamen in Haarlem hebben we een beknopte brochure ontworpen en geprint. Geen overdreven poespas, maar alleen datgeen laten zien wat je wilt. Helder en clean.

Het mooiste co-work center van Nederland, ZAAMEN, staat in Haarlem. In een prachtig pand aan de Nieuwe Gracht. Daar hoort een mooie, maar niet overdreven brochure bij. Er is goed nagedacht over de teksten en goede foto’s gemaakt door een fotograaf. Dat is dus al het halve werk.

ZAAMEN brochure ontwerpen en printen
ALLARD WERKT heeft de folder verder vorm gegeven en een bijpassende, losse prijslijst gemaakt als inlegvel. We hebben een luxe soort papier uitgezocht met een lichte satijnglans wat de brochure doet stralen. Je kan immers maar één eerste indruk achterlaten!

Details Cliënt

Cliënt: ZAAMEN

Category: Design & Productie

Datum: April 2016 – Heden

Ervaren DTP-er voor opmaak van een brochure
Snel een brochure laten ontwerpen
Folder ontwerpen en printen
Naast flexwerkplekken heeft Zaamen een geweldige keuken. Zo goed dat ze naast het verhuren van ruimtes ook catering aanbieden. In dezelfde stijl als de brochure is de folder voor catering vormgegeven. En deze is ook prima in te steken bij de brochure.

Flexibele keuzes

Met de gedachte dat we een beter milieu voor iedereen willen, is er bewust gekozen voor enkele inlegvellen ipv een dikke brochure waar teveel info instaat. Zo geef je altijd datgene mee, waar de klant interesse in heeft.

Voordelen

De brochure en folders worden in kleine oplages digitaal geproduceerd, om niet teveel voorraad te houden. We willen nog wel eens een foto of tekstregel wisselen. En van verspilling houden we al helemaal niet.
Vormgeving Aanbieding flyer Zaamen
Ontwerp Catering flyer Zaamen
Opmaak Inlegvel folder Zaamen

Heb je een nieuw project voor mij?

Neem vandaag nog contact op met ALLARD WERKT